Verzending & Retourneren

1. Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling betaling via de volgende mogelijkheden:
- via vooruitbetaling per bank
- via PayPal (tevens creditcardbetalingen mogelijk op deze wijze)
- via iDEAL (direct betalen via uw eigen bank)
- contant: alleen bij afhalen aan huis!

2. Verzendmogelijkheden en -kosten

< De bestelling worden op een zo goedkoop mogelijke wijze verzonden. Indien het enigzins als brievenbuspost kan worden verzonden dan zullen wij dat doen. Helaas is dit niet altijd mogelijk en zal in die gevallen worden gekozen voor pakketpost via TNT Post. De actuele tarieven kunt u vinden op de website van TNT Post. Wij ronden de tarieven van TNT Post naar boven af om uw bestelling zo veilig mogelijk te kunnen verzenden in een luchtkussenenvelop of passende doos (indien nodig met opvulmateriaal).

Tarieven brievenbuspost (per januari 2015):
0-20 gram - EUR 0,69
20-50 gram - EUR 1,28
50-100 gram - EUR 2,07
100-250 gram - EUR 2,76
250-500 gram - EUR 3,45
500-2 kilo - EUR 3,95

Tarieven pakketpost (per januari 2010):
0-10 kilo - EUR 6,95 (verzekerde verzending EUR 8,60)

Tarieven vrachtpost (per januari 2015):
Voor het verzenden van LEGO Speeltafels maken wij gebruik van een vrachtvervoerder. Deze levert door heel Nederland voor het vaste tarief van EUR 75,-.

3. Retourprocedure

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn neemt u dan contact met ons op. U kunt binnen 7 dagen altijd het artikel retour zenden in de originele verpakking. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening! Mochten er onderdelen ontbreken dan zullen die altijd zonder problemen en per direct kostenloos worden nagezonden.

4. eBricks respecteert "De wet verkoop op afstand"
Op 1 februari 2001 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.

Dit betekend voor onze klanten dat voor elke transactie een bedenktijd van 7 werkdagen geldt om de transactie zonder opgave van redenen te herroepen. De termijn van zeven werkdagen begint te lopen vanaf het moment dat het goed geleverd is, of in geval van dienstverlening, bij het sluiten van de overeenkomst.

Voor het retourneren van goederen zullen geen kosten in rekening worden gebracht anders dan de verzendkosten die moeten worden gemaakt om het artikel te (laten) retourneren. Wij verwachten dat de artikelen in dezelfde verpakking als deze is verzonden wordt geretourneerd.

Retouren kunnen worden verzonden aan of worden langs gebracht bij:

eBricks
Oringerbrink 140
7812 JX EMMEN
tel (0591) 64 12 28
mob 06-53 75 84 65

Laatste datum wijziging: 28 augustus 2015

Volgende
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
We Accepteren
0 items
Er zijn geen artikelbeoordelingen
Talen
Duits Nederland English
Munteenheden